Transport gratuit pentru plata anticipata (card/cont, Revolut etc) sau pentru comenzi mai mari de 500 de lei. Pentru comenzile cu ramburs, cost in functie de locatie.
Lasă-mă să te ajut să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rog să mă contactați folosind detaliile de mai jos.

Rezultate cu Herbalife

 

Toate referinÈ›ele la controlul greutății au legătură cu Programul Herbalife Nutrition de Control al Greutății care include, printre altele, o dietă echilibrată, exerciÈ›ii regulate, consumul zilnic adecvat de lichide, suplimente nutriÈ›ionale atunci când este necesar È™i odihnă adecvată. Rezultatele individuale pot varia.

------------------------------------

Poate cel mai frumos lucru in activitatea de consultant wellness este reprezentat de rezultatele fantastice obtinute cu Herbalife, pentru ca rezultatele se vad, sunt palpabile, sunt rapide si evidente! (VEZI POZE CU REZULTATE IN PARTEA DE JOS A PAGINII)

Rezultatul lui Bogdan, care a slabit 18 kgIn urma intrarii intr-un program de controlul greutatii Herbalife, rezultatele nu intarzie sa apara: se observa o schimbare mare in ceea ce priveste nivelul de energie, tonusul, o imbunatatire evidenta a digestiei, datorita faptului ca produsele sunt absorbite aproape in totalitate de corp. De asemenea, pentru ca shakeul Formula 1 este in forma lichida, se absoarbe foarte usor, acest lucru contribuind de asemenea la o digestie buna(ca sa nu mai vorbim de cazurile in care se consuma Fibre si suc de Aloe, cu rezultat direct asupra digestiei).

In numai cateva zile incep sa se observe rezultate si pe partea de scadere in greutate, mai ales in cazul in care persoana are un surplus simtitor: in primele zile se elimina apa retinuta in corp, scaderea in greutate putand fi evidenta in numai cateva zile. De asemenea, arderea grasimilor este foarte usor de observat masurand circumferinta corpului: picioare, maini, abdomen etc (grasimea fiind voluminoasa, arderea grasimilor atragand dupa sine o micsorare relativ rapida a circumferintelor, rezultat observat prin compararea directa a circumferintei fustei, camasilor, pantalonilor). Arderea grasimilor este cu atat mai vizibila in urma efectuarii unei evaluari profesionale cu ajutorul unui analizor de masa corporala, precum Tanita, Omron intr-unul din centrele specializate Herbalife.

Foarte interesant: in urma procesului de slabire sanatoasa, pielea se retrage in mod natural, aspectul pielii in urma slabirii fiind unul normal.

Un alt rezultat al consumului de produse Herbalife este detoxifierea organismului. Detoxifierea organismului se produce in prima si cateodata si in cea de a doua saptamana, sub influenta consumului de produse si al consumului de apa, eliminarea toxinelor putand induce, din nou, mai ales in cazul persoanelor cu surplus mare de greutate si cu obiceiuri alimentare anterioare defectuoase, usoare stari de greata sau ameteala. Aceste stari vor disparea de la sine in numai cateva zile, odata ce procesul de detoxifiere al organismului inceteaza.

Rezultatele obtinute (evident, impreuna cu adoptarea unei conduite alimentare adecvate, sanatoase) sunt evidente, slabirea si mentinerea fiind foarte usoare, fara infometare, procesul in sine fiind unul placut, marturie stand imaginile de mai jos, cele mai multe fiind obtinute in urma programelor de slabire urmate in cadrul centrului nostru Herbalife sau in cadrul altor centre din tara sau din strainatate. Te invitam sa vezi mai jos cateva rezultate deosebite obtinute de oameni deosebiti, sub indrumarea unor consultanti cu experienta, in urma schimbarii stilului de viata si a adoptarii unui program Herbalife si a unei nutritii echilibrate. 

...iti place cum au slabit oamenii din pagina aceasta?

Vrei sa afli cum stai si sa afli ce schimbari poti face si tu incepand de azi, pentru a reveni la forma de altadata?

Programeaza acum o evaluare nutritionala gratuita si afla cum poti sa slabesti sanatos!WhatsApp la 0772-087.453

...si CERE O EVALUARE NUTRITIONALA GRATUITA.
Afla cat de usor poti slabi si tu, incepand chiar de astazi!

Indrazneste sa fii PERSOANA SLABA pe care ti-o doresti!
 
...iti place cum au slabit oamenii pe care ii vezi aici?

Vrei sa afli cum stai si sa afli ce schimbari poti face si tu incepand de azi, pentru a reveni la forma de altadata?

Programeaza acum o evaluare nutritionala gratuita si afla cum poti sa slabesti sanatos!WhatsApp la 0772-087.453

...si CERE O EVALUARE NUTRITIONALA GRATUITA.
Afla cat de usor poti slabi si tu, incepand chiar de astazi!

Indrazneste sa fii PERSOANA SLABA pe care ti-o doresti!