Transport gratuit pentru plata anticipata (card/cont, Revolut etc) sau pentru comenzi mai mari de 500 de lei. Pentru comenzile cu ramburs, cost in functie de locatie.
Lasă-mă să te ajut să-ți atingi obiectivele
Clienții au mai multe șanse de a-și atinge obiectivele cu produsele potrivite, interacțiune personală cu Distribuitorul lor Independent și făcând parte dintr-o comunitate. Dacă doriți sprijin personalizat gratuit pentru a vă atinge obiectivele, vă rog să mă contactați folosind detaliile de mai jos.

Despre mine

 

Buna, dragii mei!

Numele meu este Ani Oprescu, am 41 de ani, 1.60 m si 51 de kg, sunt consultant de nutritie si miscare Herbalife, sustin, incurajez si implementez in familie si comunitate un stil de viata sanatos si activ.

Sunt coordonatoarea unui Club de Nutritie si Miscare (Funtatik 24 Fit Club) in cadrul caruia imi desfasor activitatea alaturi de alti colegi si unde ajutam zi de zi un numar mare de persoane sa isi corecteze nutritia si stilul de viata pentru a obtine greutatea dorita, o sanatate mai buna si o forma fizica asa cum isi doresc.

Va invit sa vizionati mai jos cateva filmulete realizate ca parte din activitatea mea, iar pentru orice intrebari, sfaturi sau implementarea unui stil de viata sanatos si activ, pentru revenirea la forma de alta data sau poate...hmm, doar sa intri in blugii de acum 2 veri...iti stau cu drag la dispozitie la:

 
...iti place cum au slabit oamenii pe care ii vezi aici?

Vrei sa afli cum stai si sa afli ce schimbari poti face si tu incepand de azi, pentru a reveni la forma de altadata?

Programeaza acum o evaluare nutritionala gratuita si afla cum poti sa slabesti sanatos!WhatsApp la 0772-087.453

...si CERE O EVALUARE NUTRITIONALA GRATUITA.
Afla cat de usor poti slabi si tu, incepand chiar de astazi!

Indrazneste sa fii PERSOANA SLABA pe care ti-o doresti!